Nervinae Horse bylinná směs ke zklidnění koní 1000g
LEROS Nervinae Horse je čistě přírodní bylinná směs bez přidaných látek, která napomáhá zklidnění koní zejména při nervovém vyčerpání, předrážděnosti a napětí, při nepřiměřené reakci na rušivé podměty, při rekonvalescenci po lékařském zákroku, kdy je nutné, aby kůň byl v klidu. Zmírňuje trávicí obtíže provázející tyto stavy.
Složení:
Meduňka lékařská
Máta peprná
Heřmánek pravý
Kozlík lékařský
Chmel otáčivý
Skořicovník cejlonský
Dávkování pro koně o hmotnosti 500kg: cca 45g (3 odměrky) 1 až 3x denně dle potřeby a reálném stavu koně. Při dlouhodobém používání je možno přejít na jednu dávku ráno, vždy podle aktuálního stavu koně. Dávkování pro hříbě upravte dle hmotnosti hříběte. Do 200 kg dávkujte pouze 15g, do 350 kg dávkujte cca 30g.
Příprava:
stanovenou dávku směsi spařit cca 1 litrem vařící vody a po 30 minutách nálevem (včetně bylin) přelít krmivo. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
LEROS Nervinae Horse je čistě přírodní bylinná směs bez přidaných látek, která napomáhá zklidnění koní zejména při nervovém vyčerpání, předrážděnosti a napětí, při nepřiměřené reakci na rušivé podměty, při rekonvalescenci po lékařském zákroku, kdy je nutné, aby kůň byl v klidu. Zmírňuje trávicí obtíže provázející tyto stavy.
Složení:
Meduňka lékařská
Máta peprná
Heřmánek pravý
Kozlík lékařský
Chmel otáčivý
Skořicovník cejlonský
Dávkování pro koně o hmotnosti 500kg: cca 45g (3 odměrky) 1 až 3x denně dle potřeby a reálném stavu koně. Při dlouhodobém používání je možno přejít na jednu dávku ráno, vždy podle aktuálního stavu koně. Dávkování pro hříbě upravte dle hmotnosti hříběte. Do 200 kg dávkujte pouze 15g, do 350 kg dávkujte cca 30g.
Příprava:
stanovenou dávku směsi spařit cca 1 litrem vařící vody a po 30 minutách nálevem (včetně bylin) přelít krmivo. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.