Kukuřičné vločky- hydrotermicky upravené Hulín
Hydrotermicky vločkovaná kukuřice ! Stravitelnost vyšší až o 30 % než kukuřičné zrno. Mnohem lepší příjem zvířaty díky vyšší chutnosti! Vhodné pro býložravé a všežravé domácí i hospodářská zvířata.
Vynikající zdroj energie !
! Velmi chutná a stravitelná surovina !
- Charakteristika: Tepelně opracované zrno s mechanicky narušenou strukturou, takzvaná hydrotermická úprava suroviny, je proces, kdy se zrno po určitou dobu napařuje na teplotu nad 90 stupňů Celsia ( až 120 °C ) a poté se při průchodu mezi dvěma válci rozmáčkne na vločku. Díky spolupůsobení kombinace teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačení vzniká nový finální produkt - vločka. Hydrotermické vločkování významně zvyšuje krmnou hodnotu zrna a předčí tak jiné způsoby úpravy zrnin. Zvyšuje stravitelnost nejen škrobu, ale i proteinů a tuků u zrnin.
- Možnosti použití: Hydrotermicky upravená surovina se může zkrmovat všem hospodářským i domácím zvířatům - skot, prasata, drůbež, koně, kozy, králici, morčata, aj.
Krmení hydrotermicky upravenou surovinou má vliv na:
- Zvýšenou dostupnost, stravitelnost a využitelnost živin.
- Zvýšení užitkovosti.
- Vyšší ekonomickou efektivnost produkce.
- Celkové zlepšení trávení.
- Zlepšení zdravotního stavu zvířat.
- Vyšší chutnost krmiva.
- Skladování a spotřeba: Skladujte v dobře uzavřených obalech, nejlépe tkaný či papírový pytel. Pokud budou kukuřičné vločky v PVC obalu, pozor na kondenzaci vody uvnitř sáčku, při rychlých teplotních změnách. Pokud vám vločky napadnou moli, spotřebujte jej co nejdříve ( zvířatům to vůbec nevadí ) nebo dejte na týden do mražáku.
Spotřebujte nejlépe do 4 měsíců od nákupu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.