Jezdecke potřeby EquTex

Kukuřičné vločky- hydrotermicky upravené Hulín

Značka: Krmiva Hulín

Hydrotermicky vločkovaná kukuřice ! Stravitelnost vyšší až o 30 % než kukuřičné zrno. Mnohem lepší příjem zvířaty díky vyšší chutnosti! Vhodné pro býložravé a všežravé domácí i hospodářská zvířata.

Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (3 ks)
Možnosti doručení
220 Kč 196,43 Kč bez DPH 44 Kč / 1 kg
Kukuřičné vločky- hydrotermicky upravené Hulín
Značka: Krmiva Hulín
Kukuřičné vločky- hydrotermicky upravené Hulín
Tip

Vynikající zdroj energie !

! Velmi chutná a stravitelná surovina !

 

  • Charakteristika:  Tepelně opracované zrno s mechanicky narušenou strukturou, takzvaná hydrotermická úprava suroviny, je proces, kdy se zrno po určitou dobu napařuje na teplotu nad 90 stupňů Celsia ( až 120 °C ) a poté se při průchodu mezi dvěma válci rozmáčkne na vločku. Díky spolupůsobení kombinace teploty, vlhkosti, tlaku a času stlačení vzniká nový finální produkt - vločka. Hydrotermické vločkování významně zvyšuje krmnou hodnotu zrna a předčí tak jiné způsoby úpravy zrnin. Zvyšuje stravitelnost nejen škrobu, ale i proteinů a tuků u zrnin. 
  • Možnosti použití:  Hydrotermicky upravená surovina se může zkrmovat všem hospodářským i domácím zvířatům - skot, prasata, drůbež, koně, kozy, králici, morčata, aj.

    Krmení hydrotermicky upravenou surovinou má vliv na:

    1.  Zvýšenou dostupnost, stravitelnost a využitelnost živin.
    2.  Zvýšení užitkovosti.
    3.  Vyšší ekonomickou efektivnost produkce.
    4.  Celkové zlepšení trávení.
    5.  Zlepšení zdravotního stavu zvířat.
    6.  Vyšší chutnost krmiva.
  • Skladování a spotřeba: Skladujte v dobře uzavřených obalech, nejlépe tkaný či papírový pytel. Pokud budou kukuřičné vločky v PVC obalu, pozor na kondenzaci vody uvnitř sáčku, při rychlých teplotních změnách. Pokud vám vločky napadnou moli, spotřebujte jej co nejdříve ( zvířatům to vůbec nevadí ) nebo dejte na týden do mražáku.

Spotřebujte nejlépe do 4 měsíců od nákupu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola